Medewerker klantcontact

De functie

Yourcontact is continu op zoek naar goede medewerkers klantcontact met passie voor excellente dienstverlening. Onze opdrachtgevers zijn: banken, verzekeraars en andere financieel dienstverleners. Zij geven Yourcontact het vertrouwen om zorgvuldig om te gaan met hun klanten en daar speel jij als medewerker klantcontact een belangrijke rol in.

Wat verwachten wij

Van jou verwachten wij dat je minimaal 20 uur per week beschikbaar bent en bereid bent om, in overleg, in de avonduren en op zaterdagen te werken. Je bent in het bezit van het Wft diploma Basis en Consumptief Krediet en bereid aanvullende diploma’s te behalen. Verder ben je communicatief sterk,┬ábeschik je over een natuurlijke overtuigingskracht en doorzettingsvermogen en beheers je uitstekend de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit van dienstverlening centraal staat. Als je bij ons begint word je zorgvuldig begeleid door een ervaren collega. Tijdens deze inwerkperiode doe je vakkennis op, leer je gesprekstechnieken en maak je kennis met de ICT systemen. Door de diversiteit van opdrachtgevers bieden wij je een afwisselende baan aan waarbij je ingezet wordt op verschillende projecten.

Interesse of meer informatie?

Spreekt de functie medewerker klantcontact je aan en wil je kennismaken? Stuur je sollicitatie; cv en motivatie naar pz@yourcontact.nl t.a.v. de heer J. Heijen. Voor meer informatie kun je bellen: 088 77 72 300.

Waar wij voor staan

Communicatie
Alles vanuit het concept van goede communicatie

Het gesprek
Ervaren en vriendelijk benaderen wij uw klant

Doelgericht
De doelstelling duidelijk vooraf bepaald en nagestreefd

Werken vanuit een Visie
waarbij gezamelijk succes centraal staat

Medewerker Klantcontact m/v - Yourcontact

Bel voor meer informatie
Tel: 088 77 72 300

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign